Preikestolbussen

Pelle`s Reiser venter Deg 2018. Velkommen til fjells!

Preikestolbussen tilbyr daglige bussavganger i perioden 1. mars til 30. september fra Preikestolen Camping – Jørpeland – Forsand – Oanes med retur.

Ja, det er Pelle`s Reiser som kjører deg til Preikestolen Parkering for en eventyrlig opplevelsesdag på Preikestolen Fjellstues aktiviteter, eller en minneverdig fottur til Preikestolen platået.

Med åpen dagsbillett på returen- velger du den avgangen i ruten som passer deg best.

Om Preikestolen
Fjellturen starter fra Preikestolen Parkering til det mest besøkte fjellplatået i Ryfylke.

Platået ligger 604m over Lysefjorden med sin unike og vakre utsikt morgen og kveld som bør oppleves. Det er en høydeforskjell fra parkeringsplassen på 350m med småkupert terreng. Du vill finne rasteplasser og småvann langs ruten til avslapping og fotografering-nyte den ville og vakre naturen- alene- eller sammen med noen du er glad i helt frem til platået.

Fjellturen er på ca 6 km og tar fra 4 – 5 timer frem og tilbake- avbrutt av dine opplevelser, i tillegg har du gleden av å være din egen guide- og går på eget ansvar.

Etter turen kan du kjøpe mat og forfriskninger på Preikestolen Fjellstue-nyte den i romantiske og lune omgivelser inne eller på utsiden.

Husk godt fottøy.

Vi ønsker deg en fin og behagelig tur- og dag i fjellet- tusen takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake- til Pelle`s reiser.